Basis avd. campus

Medlemskapet for deg som ønsker vårt gode treningstilbud på hovedsenteret Idrettssenteret avd. Campus. Medlemskapet gir deg bredde og variasjon, men med litt færre fordeler enn Pluss-medlemskap.

Tilgang hos Idrettssenteret avd. Campus

Som basis medlem har du tilgang til Idrettssenteret som holder til på Campus. Her har vi gode treningsfasiliteter innen styrke- og utholdenhetstrening. Som Basis medlem har du tilgang til Sogndal Klatresenter sine fasiliteter i Sognehallen (ikke buldresenteret). Alle medlemmer får 1 PT-start avtale med personlig trener inkludert i medlemskapet, med en av Sogndal sine beste personlige trenere. Du får tilgang til vårt fordelsprogram og rabbaterte priser på squash og helsetjenester hos Campus Helse (t.d kroppsanalyse) 

Åpningstider fra kl. 05:00 - 24:00, 350 dager i året. Deler av åpningstiden benyttes nøkkelkort. Se mer informasjon under våre åpningstider på fremsiden.

Oppfølging


1 PT-start veiledning med en av våre personlige trenener. Vi er alltid tilgjengelig for spørsmål. 

Squash 


Forhåndsbooking av squash-bane 2 dager i forveien. Med Basis medlemskap spiller du squash for rabbaterte priser. Spiller du mer enn 3 timer i måneden lønner det seg å være Pluss medlem. Ta kontakt med resepsjonen for mer informasjon. 

Sogndal Klatresenter

Fri tilgang til klatre- og buldreanlegget i Sognehallen (ikke buldresenteret). Ønsker du å trene i vårt buldresenter må du være Komplett, Pluss- eller Klatremedlem. Trenger du å låne klatreutstyr kan du leie dette i resepsjonen til Idrettssenteret på Campus.

Alle medlemskap kjøpes på nett eller i resepsjonen hos Idrettssenteret avd. campus. Har du ikke treningskort, kommer dette i tillegg. Hentes og betales i resepsjonen.

  • Fra kr. 549,- pr mnd

    Basis Ordinær

    Medlemskapet har 12 mnd. bindingstid. Treningskort hentes og betales i resepsjonen.