Ekspress

Medlemskapet for deg som ønsker et medlemskap uten gruppetrening. Medlemskapet gir deg egentrening med styrke og kondisjon.

Tilgang hos Spenst Sogndal avdeling Kulturhuset

Tilgang til Spenst Sogndal i Kulturhuset. Vi tilbyr styrke og utholdenhetsutstyr, tilgang til vårt fordelsprogram og PT oppfølging.

Alle nye medlemmer får 1 PT-start avtale med personlig trener inkludert i medlemskapet (gjelder ikke ekspressmedlemskap uten bindingstid), med en av Sogndal sine beste personlige trenere.


Oppfølging

1 PT-start veiledning med en av våre personlige trenener. Vi er alltid tilgjengelig for spørsmål.

Alle medlemskap kjøpes på nett eller i resepsjonen hos Idrettssenteret avd. campus. Har du ikke treningskort, kommer dette i tillegg. Hentes og betales i resepsjonen.

 

 • Fra kr. 289,- pr mnd

  Ekspress HVL student

  Medlemskapet har 8 mnd. bindingstid. Treningskort hentes og betales i resepsjonen. Som student ved Høgskulen på Vestlandet (HVL) får du rabatt på medlemskap. Du må fremvise gyldig studentbevis samt dokumentasjon på betalt semesteravgift ved inngåelse av et studentrabattert medlemskap og ved nytt semester. Er du Idrettsstudent ved HVL i Sogndal? Ta kontakt i resepsjonen for mer informasjon om priser.

 • Fra kr. 339,- pr mnd

  Ekspress Senior/Ufør

  Medlemskapet har 12 mnd. bindingstid. Treningskort hentes og betales i resepsjonen. Medlemskapet for deg som er pensjonist/ufør og har dokumentasjon.

 • Fra kr. 339,- pr mnd

  Ekspress Elev/Student

  Medlemskapet har 8 mnd. bindingstid. Treningskort hentes og betales i resepsjonen. Medlemskapet for deg som er elev/lærling på videregående skole eller er student og har dokumentasjon. Gjelder fra det året du fyller 15 år til du fyller 18 år. Alle under 18 år må ha signatur fra foresatte for å kunne opprette medlemskap!

 • Fra kr. 469,- pr mnd

  Ekspress U/Binding Ordinær

  Vi tilbyr medlemskap uten bindingstid! Medlemskort hentes og betales i resepsjonen hos Idrettssenteret.

 • Fra kr. 369,- pr mnd

  Ekspress U/Binding Elev/student

  Medlemskapet for deg som er elev/lærling på videregående skole eller er student og har dokumentasjon. Gjelder fra det året du fyller 15 år til du fyller 18 år. Alle under 18 år må ha signatur fra foresatte for å kunne opprette medlemskap! Medlemskapet er uten bindingstid. Medlemkort hentes og betales i resepsjonen hos Idrettssenteret.

 • Fra kr. 369,- pr mnd

  Ekspress U/Binding Senior

  Medlemskap uten bindingstid, for deg som er pensjonist/ufør og har dokumentasjon. Medlemskort hentes og betales i resepsjonen ved idrettssenteret

 • Fra kr. 319,- pr mnd

  Ekspress U/Binding HVL student

  Som student ved Høgskulen på Vestlandet (HVL) får du rabatt på medlemskap. Du må fremvise gyldig studentbevis samt dokumentasjon på betalt semesteravgift ved inngåelse av et studentrabattert medlemskap og ved nytt semester. Er du Idrettsstudent ved HVL i Sogndal? Ta kontakt i resepsjonen for mer informasjon om priser. Medlemkort hentes og betales i resepsjonen hos Idrettssenteret

 • Fra kr. 439,- pr mnd

  Ekspress 12 mnd

  Medlemskapet har 12 mnd. bindingstid. Treningskort hentes og betales i resepsjonen.