Pluss

Medlemskapet for deg som vil ha det nest beste treningstilbudet i Sogndal og som ønsker bredde og variasjon, samt fordeler ved booking av gruppetimer, squash og klatring. Treningstilbudet gir tilgang til flere av våre avdelinger.

Tilgang 

Du får tilgang til Idrettssenteret avd. Campus, Spenst Sogndal i Sogndal Kulturhus og Sogndal Klatresenter. Medlemskapet gir deg tilgang til Spenst Førde og Førde Spa! Har du Pluss-medlemskap med månedsbeløp over kr. 549,- pr.mnd, har du også tilgang til alle Spenst senter i Norge. I tillegg gir pluss medlemskapet deg gratis leie av squashbaner (ikke ink. squashutstyr), Sogndal sitt størte utvalg av gruppetimer med forhåndsbooking av gruppetimer 6 dager i forveien og mulighet til å booke trening via app, nettbrett eller PC/Mac. Du får ekstra PT oppfølging, tilgang til vårt fordelsprogram og rabbaterte priser på helsetjenester hos Campus Helse (t.d kroppsanalyse og fysioterapi) 

Åpningstider hos Idrettssenteret avd. Campus fra kl. 05:00 - 24:00, 350 dager i året. Deler av åpningstiden benyttes nøkkelkort. Se mer informasjon under våre åpningstider på framsiden.

Oppfølging

2 PT-start veiledning med en av våre personlige trenener. Vi er alltid tilgjengelig for spørsmål. Opptil 10% rabatt ved kjøp av PT timer.

Booking av gruppetimer

Forhåndsbooking av gruppetiner åper 6 dager før timestart kl. 21:00 på kvelden. 

Squash 

Fri tilgang til booking av squash - 40,- for leie av utstyr. Spiller du mer enn 3 timer i måneden lønner det seg å være pluss medlem, sammenlignet med basis medlemskap. Ta kontakt med resepsjonen for mer informasjon. 

Sogndal Klatresenter

Fri tilgang til klatre- og buldreanlegget. Utlån av utstyr er inkludert i medlemskapet. Som pluss-medlem kan du ta med egne barn til og med 12 år. 

Venn

Ta med deg en venn på trening inntil 1 gang i måneden. Kontakt resepsjonen på Idrettssenteret avd. Campus for å ta med vennen din og registrering.

Tilgang på flere senter

Du får fri tilgang til SPA Førde som tilbyr flotte fasiliteter med basseng, boblebad, badstue, kuldekulp og steamrom. Pluss-medlemskapet inkluderer gratis gjenstetrening hos andre Spenst sentre i Norge, med en månedspris over kr. 549,-

Alle medlemskap kjøpes på nett eller i resepsjonen hos Idrettssenteret avd. Campus. Har du ikke treningskort, kommer dette i tillegg. Hentes og betales i resepsjonen

 • Fra kr. 569,- pr mnd

  Pluss HVL student

  Medlemskapet har 8 mnd. bindingstid. Treningskort hentes og betales i resepsjonen. Som student ved Høgskulen på Vestlandet (HVL) får du rabatt på medlemskap. Du må fremvise gyldig studentbevis samt dokumentasjon på betalt semesteravgift ved inngåelse av et studentrabattert medlemskap og ved nytt semester. Er du Idrettsstudent ved HVL i Sogndal? Ta kontakt i resepsjonen for mer informasjon om priser.

 • Fra kr. 619,- pr mnd

  Pluss Senior/Ufør

  Medlemskapet har 12 mnd. bindingstid. Treningskort hentes og betales i resepsjonen. Medlemskapet for deg som er pensjonist/ufør og har dokumentasjon.

 • Fra kr. 619,- pr mnd

  Pluss Elev/student

  Medlemskapet har 8 mnd. bindingstid. Treningskort hentes og betales i resepsjonen. Medlemskapet for deg som er elev/lærling på videregående skole eller er student og har dokumentasjon. Gjelder fra det året du fyller 15 år til du fyller 18 år. Alle under 18 år må ha signatur fra foresatte for å kunne opprette medlemskap!

 • Fra kr. 719,- pr mnd

  Pluss 12 mnd

  Medlemskapet har 12 mnd. bindingstid. Treningskort hentes og betales i resepsjonen.