Ny hos Idrettssenteret AS

ny på Spenst

Her finner du informasjon som nytt medlem - Alt fra booking av gruppetrening til tips og råd.

Så gøy at du har valgt å bli medlem hos oss! Vi ønsker å gjøre det så enkelt som mulig å komme i gang med gode treningsrutiner og har samlet nyttig informasjon til deg under. Ikke medlem ennå? Under fanen "bli medlem" finner du våre medlemskap. 

Vi gleder oss til å vise deg hva vi har av treningsmuligheter og ikke mist hjelpe deg til å nå dine treningsmål. 

Vi vet det kan være litt skremmende å gå inn på et treningssenter for første gang. For at du skal komme godt i gang har vi samlet litt informasjon om hvordan du kommer i gang med våre treningstilbud og verktøy. I tillegg har vi noen rutiner og regler for å sikre at du trives og føler deg trygg hos oss. 

Første gang på senteret

Å være usikker i begynnelsen er helt normalt – vi har alle vært der.

Medlemskort

For å sjekke inn på trening trenger du et digitalt nøkkelkort eller et fysisk medlemskort/adgangskort. Har du meldt deg inn via nettsiden vår kan du hente ut kort i resepsjonen hos Idrettssenteret i bemannet åpningstid. En av våre resepsjonister vil forklare deg hvordan kortet virker. 

Hva skal jeg pakke med meg i treningsbaggen?

Hos Idrettssenteret skal du komme akkurat slik du er , og du skal ikke kjenne på at du må ha det ene eller det andre. Hos oss finnes alle typer medlemmer, og det viktigste er at du kommer. Vi gir deg likevel noen små tips til hva som kan være greit å ha med seg:

  • Drikkeflaske
  • Håndkle til bruk på gruppetimer eller i studio (anbefalt, ikke krav)
  • Innesko. Vi liker å holde det rent, så utesko tar du av ved inngangen. 

Veiledning/PT-start

Er du usikker på trening eller ønsker hjelp til å komme i gang, anbefaler vi deg at du booker en veiledning/PT-start time med en av våre personlige trener. Ved alle våre medlemskap følger det med en GRATIS PT-start og som pluss medlem har du to gratistimer inkludert. Ta direkte kontakt med en av våre PTer, eller henvend deg i resepsjonen, for å booke time for dette. 

Les mer om våre PTer her 

Booking av gruppetimer

Som plussmedlem kan du booke deg på våre ordinære gruppetimer hos Idrettssenteret AS, som CrossFitmedlem har du tilgang til booking av WODs, og som komplettmedlem har du tilgang til både gruppetimer og WODs. Vi har et bookingsystem som gjør at du kan planlegge treningen din i god tid. Som pluss og komplettmedlem kan du booke deg på gruppetimer seks dager i forkant, som CrossFitmedlem kan du booke deg på to dager i forveien. Etter at du har registrert deg og booket deg på en gruppetime møter du opp på senteret seinest 10 minutter før timen for å bekrefte og registrere oppmøte på bookingskjermen. 

NB: kan du ikke møte til timen likevel, er det viktig at du booker deg av timen minst to timer før timen starter. Kansellering av time mindre enn to timer før timen starter vil medføre en prikk. Tre prikker i løpet av en måned vil stanse din tilgang til booking.

Gå til vår booking for å lese mer om de forskjellige timene og planlegg treningen i ro og fred.

Slik bruker du de vanlige apparatene

Som ny på senteret er det mange apparater å forholde seg til. Vi ønsker derfor at du kontakter en av våre PTer eller andre ansatte slik at de viser deg bruk og gjør deg trygg på apparatet. Det er vanlig at dette gjøres som del av din veiledningstime/PT-start time.

5 tips som gjør deg trygg som nybegynner

Vi har alle vært der. Noen har lang treningserfaring og andre har liten. Uansett erfaring er det lurt å sette seg litt inn i senterets tilbud. 

1. Les deg litt frampå før du setter i gang

At du leser dette nå, betyr at du er frempå. Gå gjennom vår web side og bli kjent med vårt tilbud. Finner du noe som høres spennende ut, ta kontakt med oss så kan vi hjelpe deg.

2. Bli kjent med senteret og apparatene

Dra på treningssenteret første gangen for å bli bedre kjent med hvor alt er på senteret. Det er ikke sikkert du er interessert i alt senteret har å tilby, men det er lurt å sette seg inn i hva det er, slik at du kanskje senere har lyst til å prøve noe nytt. Vi anbefaler deg å booke en time med veileder eller personlig trener (PT). Slik at de kan vise deg rundt og hjelpe deg igang med aparatene eller gruppetimer du har lyst til å prøve.

3. Benytt deg av veilder/PT

Våre personlige trenere har ulik erfaring, utdanningsbakgrunn og spesialfelt. De finner øvelser og treningsprogrammer som er tilrettelagt for deg, samtidig som de motiverer og støtter deg underveis i treningen. Uansett hvilket utgangspunkt du har i dag eller hvilket mål du har for treningen - har vi en personlig trener som vil hjelpe deg å få det til!

4. Bestem deg for en treningsrutine og en treningsplan, og følg det

For å lykkes med gode treningsvaner må du sette av tid til trening og fortelle dine nærmeste om dine nye treningsrutiner. Sørg for at du lager en plan som gir variert trening. Det betyr at du bør finne noen gruppetimer som passer for deg og kombinere dette med kondisjons- og styrketrening. Pass på å få tips fra veileder og/eller PT slik at du lager en plan som du vil klare å gjennomføre over tid.

5. Tren sammen med noen

Vi vet at en treningspartner kan fungere som kjempebra motivasjon om man sliter litt med å presse seg selv ut av komfortsonen. Det er også lettere å trene alene etter at man har trent sammen med noen en stund fordi man føler seg mye mer "husvarm".

Det er morsomere og jeg føler meg ikke så usikker når jeg trener sammen med andre jeg kjenner

gruppetrening

Vi gleder oss til å se deg hos oss og ønsker deg lykke til med treningen.
 

 

 

 

Ofte stilte spørsmål