Klatring

Medlemskapet for deg som kun vil ha tilgang til Sogndal Klatresenter sitt anlegg, både klatrevegger og buldrevegger.

Tilgang Sogndal Klatresenter

Medlemskapet for deg som kun vil ha tilgang til Sogndal Klatresenter sitt anlegg, både klatrevegger og buldrevegger. Med medlemskapet har du tilgang til garderober i Sognahallen og skifterom i buldresenteret.

Klatresenteret vil kunne bli helt eller delvis stengt pga. ruteskruing, vedlikehold eller fotballkamper i Sognahallen som krever hele banen. Dette blir annonsert på Sogndal Klatresenter sin Facebook side.  

Sogndal Klatresenter følger Idrettssenteret avd. campus sine bemanna opningstider.


Kompetansekrav

Klatring med tausikring krever brattkort. Personer med brattkort kan, etter å ha satt seg inn i riktig bruk av autobelay, benytte disse. Personer uten brattkort kontakte Sogndal Klatresenter for opplæring i bruk av autobelay. Buldring krever ingen spesiell opplæring. En er selv ansvarlig for å inneha riktig kompetanse, og alle plikter å registrere seg før klatring/buldring.

Barne- og ungdomsmedlemskap

Vi tilbyr klatremedlemskap for barn 3-12 år og ungdom 13-17 år. Medlemskapene kan kjøpes i resepsjonen hos Idrettssenteret avd. Campus.  

Alle medlemskap kjøpes på nett eller i resepsjonen hos Idrettssenteret avd. campus. Har du ikke treningskort, kommer dette i tillegg. Hentes og betales i resepsjonen.

 • Fra kr. 569,- pr mnd

  Klatremedlem Ordinær

  Medlemskapet har 12 mnd. bindingstid. Treningskort hentes og betales i resepsjonen.

 • Fra kr. 339,- pr mnd

  Klatremedlem HVL student

  Medlemskapet har 8 mnd. bindingstid. Treningskort hentes og betales i resepsjonen.

 • Fra kr. 469,- pr mnd

  Klatremedlem - Senior

  Medlemskapet har 12 mnd. bindingstid. Treningskort hentes og betales i resepsjonen.