Medlemskapet for deg som vil ha det beste treningstilbudet i Sogndal. Du får tilgang til alle våre avdelinger!

Tilgang 

Du får tilgang til alle våre avdelinger! Idrettssenteret avd. Campus, Sogndal Klatresenter og Good Gaming Sogndal på Campus, i tillegg til Spenst Sogndal og CrossFit Fjøra i Sogndal Kulturhus. Medlemskapet gir deg også tilgang til Spenst Førde, CrossFit Førde og Førde Spa! Har du Komplett medlemskap med månedsbeløp over kr. 549,- pr.mnd, har du også tilgang til alle Spenst senter i Norge. I tillegg gir Komplett medlemskapet deg gratis bruk av våre squash fasiliteter, Sogndal sitt størte utvalg av gruppetimer med forhåndsbooking av gruppetimer 6 dager i forveien og mulighet til å booke trening via app, nettbrett eller PC/Mac. Du får ekstra PT oppfølging, tilgang til vårt fordelsprogram og rabbaterte priser på helsetjenester hos Campus Helse (t.d kroppsanalyse og fysioterapi) 

Åpningstider hos Idrettssenteret avd. Campus fra kl. 05:00 - 24:00, 350 dager i året. Deler av åpningstiden benyttes nøkkelkort. Se mer informasjon under våre åpningstider på framsiden.

Oppfølging

2 PT-start veiledning med en av våre personlige trenener. Vi er alltid tilgjengelig for spørsmål. Opptil 10% rabatt ved kjøp av PT timer.

Booking av gruppetimer

Forhåndsbooking av gruppetiner åper 6 dager før timestart kl. 21:00 på kvelden. 

Squash 

Fri tilgang til booking av squash og utlån av utstyr er inkludert i medlemskapet. Spiller du mer enn 3 timer i måneden lønner det seg å være pluss medlem, sammenlignet med basis medlemskap. Ta kontakt med resepsjonen for mer informasjon. 

Sogndal Klatresenter

Fri tilgang til klatre- og buldreanlegget. Utlån av utstyr er inkludert i medlemskapet. Som pluss-medlem kan du ta med egne barn til og med 12 år. 

CrossFit Fjøra

Du får tilgang til CrossFit Fjøra i Sogndal Kulturhus og forhåndsbooking for påmelding til WOD-timer 6 dager før timestart kl. 21:00 på kvelden.

Good Gaming Sogndal

Du får tilgang til påmelding av gruppetimer hos Good Gaming Sogndal.

Venn

Ta med deg en venn på trening inntil 1 gang i måneden. Kontakt resepsjonen på Idrettssenteret avd. Campus for å ta med vennen din og registrering.

Tilgang på flere senter

Du får fri tilgang til SPA Førde som tilbyr flotte fasiliteter med basseng, boblebad, badstue, kuldekulp og steamrom. Komplett medlemskapet inkluderer gratis gjenstetrening hos andre Spenst sentre i Norge, med en månedspris over kr. 549,-

Alle medlemskap kjøpes på nett eller i resepsjonen hos Idrettssenteret avd. Campus. Har du ikke treningskort, kommer dette i tillegg. Hentes og betales i resepsjonen

Har du fått tildelt en rabattkode? Oppgi den her for å aktivere rabatten.

Velg medlemskap

 • Fra kr. 1229,- pr mnd

  Komplett HVL student

  Medlemskapet har 8 mnd. bindingstid. Treningskort hentes og betales i resepsjonen. Som student ved Høgskulen på Vestlandet (HVL) får du rabatt på medlemskap. Du må fremvise gyldig studentbevis samt dokumentasjon på betalt semesteravgift ved inngåelse av et studentrabattert medlemskap og ved nytt semester. Er du Idrettsstudent ved HVL i Sogndal? Ta kontakt i resepsjonen for mer informasjon om priser.

 • Fra kr. 1269,- pr mnd

  Komplett Senior/Ufør

  Medlemskapet har 12 mnd. bindingstid. Treningskort hentes og betales i resepsjonen. Medlemskapet for deg som er pensjonist/ufør og har dokumentasjon.

 • Fra kr. 1269,- pr mnd

  Komplett Elev/Student

  Medlemskapet har 8 mnd. bindingstid. Treningskort hentes og betales i resepsjonen. Medlemskapet for deg som er elev/lærling på videregående skole eller er student og har dokumentasjon. Gjelder fra det året du fyller 15 år til du fyller 18 år. Alle under 18 år må ha signatur fra foresatte for å kunne opprette medlemskap!

 • Fra kr. 1389,- pr mnd

  Komplett Ordinær

  Medlemskapet har 12 mnd. bindingstid. Treningskort hentes og betales i resepsjonen.