Instruktør på catslide

Medlemsinformasjon

Regjeringen har offentligjort en rekke nye smitteverntiltak for de kommende ukene. Bakgrunnen er at smitten har økt over store deler av landet gjennom julehøgtiden. Selv om det heldigvis er kontrollert og lav smitte lokalt har vi i dag, i dialog med kommuneoverlegen, bestemt at gruppetrening utgår fra og med 4. januar.

Dette for å forebygge en evt. lokal smitte økning i ukene etter jule- og nyttårsfeiringa. Vi holder åpnet som tidligere for individuell, ikke-organisert trening, på campus, ved kulturhuset og i klatresenteret.

Vi må fortsette å følge retningslinjer for smittevern:

  • Holde avstand!
  • Bruke munnbind der det er vanskelig å holde tilstrekkelig avstand.
  • Ikke trene ved symptomer
  • Alltid registrering før trening, god adgangskontroll.
  • Sørge for godt renhold av berørte flater etter bruk og bruk av tilgengelig desinfiseringsmiddel før og etter trening.

For å begrense risiko for smittespredning, opprettholder vi eksisterende tiltak for å redusere treningsmobilitet med ingen mulighet for kjøp av drop-in, klippekort eller gjestetrening.

Vi oppfordrer alle som har vært i kommuner med høyt smittetall om selvpålagt karantene.

Til deg som mister gruppetreningstilbudet de neste ukene, vil vi anbefale å ta kontakt med resepsjonen eller våre PTer for å få hjelp til å komme i gang med individuell trening på senteret.

I tillegg tilbyr vi deg i samarbeid med Les Mills, ubegrenset tilgang til over 1000 on demand gruppetimer. For å registrere deg for en gratis prøveperiode på 60 dager, følg linken: http://link.lesmillsondemand.com/aff_c?offer_id=297&aff_id=3536. Er du fornøyd, kan du fortsette med rabatterte betalingsløsninger som medlem på Spenst. Du kan når som helst avslutte ditt abonnement. Obs. husk å si opp etter 60 dagers prøveperiode om du ikke ønsker å fortsette ditt medlemskap.

Lykke til med det nye treningsåret! 😊