Klatretak

 

Vi kan dessverre ikke slippe alle inn på en gang, men må gjøre noen covid-tilpasninger. Mer info om opplegg rundt opningen blir lagt ut seinest 19. februar.

Medlemsinfo om nytt buldresenter

I perioden 2018-2021 har det blitt investert for over 10 millioner i utbygging av Sogndal Klatresenter. Først kursvegg og speedklatring i 2018, så ny buldrevegg i Sognahallen i 2019, og nå ny avdeling med barnerom, nytt buldrerom og nytt treningsrom i 2021. Samlet gir dette klatrerne i Sogndal et veldig mye bedre tilbud enn tidlegere. I denne perioden har også Sogndal Klatresenter hevet nivået på driften av anlegget betydelig, slik at når vi nå åpner en ny avdeling, skal vi klare å møte de forventninger den «moderne» bruker av et klatresenter har.

Logistikk og åpningstider

Klatre- og buldreveggen i Sognahallen

vil også i framtiden følge den bemannede opningstiden til resepsjonen ved Idrettssenteret. Inngang blir som før via resepsjonen med registrering der.

Det nye buldresenteret

går over to etasjer. På bakkeplan ligger barnerommet, med inngang like innenfor ny hovedinngang ved innkjørselen til nytt P-hus. Inngang til buldrerom og treningsrom ligger i etasjen over. Opp en trapp fra hovedinngangen, så er du der. Begge disse dørene inn til klatring åpner man med medlemskortet. Alle skal registrere seg med å pipe medlemskortet på kortleserene før inngang til rommene! Rommene er «ubemannet», men har kameraovervaking. Åpningstider i de nye rommene er kl. 05:00-24:00, hele året.

Av sikkerhetshensyn er det ikke lov å klatre alene i det nye buldresenteret!
Siden buldresenteret er ubemannet skal ingen bli liggende unødvendig lenge om en skulle skade seg.

Det vil også i framtiden bli gjort daglige stikkprøver av gyldig medlemsskap, både i Sognahallen og i det nye buldresenteret. Har du ikke gyldig medlemsskap blir en ilagt bot.

 

Medlemskap og priser

Endringer i tidlegere medlemskap og kjøp av nye medlemskap gjelder fra 19.02.2021, for tilgang til de nye klatrerommene i buldresenteret.

Prisene under gjelder ordinære medlemskap. For HVL studenter, elever, seniorer og bedriftsmedlemskap gjelder egne priser.

 • Pluss medlemskap kr. 689,- pr. mnd.
  - Tilgang til alle treningstilbud og medlemsfordeler ved Idrettssenteret.
  - Inntil 2 egne barn, 12 år og yngre, klatrer gratis via foresatt sitt medlemskap.
  NB! Registrering av barn FØR hver økt sendes på e-post til barneklatring@idrettssenteret.no. Oppgi dato og tid, navn på foresatt + antall barn
  - Gratis utstyrsleie
 • Basis medlemskap kr. 539,- pr. mnd. 
  - Kun tilgang til klatring/buldring inne i Sognahallen (i tillegg til tr.studio og gr.trening)
 • Klatremedlemskap kr. 539,- pr. mnd.
  - Tilgang til alt av klatring
 • Klatremedlemskap ungdom 13-17 år kr. 439,- pr. mnd.
  - Tilgang til alt av klatring

  Medlemspris Sogndal Klatreklubb kr 349,- pr. mnd.
  Barn av pluss- og klatremedlemmer kr 349,- pr. mnd.
 • Klatremedlemskap barn 3-12 år kr. 249,- pr. mnd.
  - Tilgang til barnerom/klatring i Sognahallen med foresatt/instruktør

  Medlemspris Sogndal Klatreklubb kr 149,- pr. mnd.
  Barn av klatremedlemmer kr 149,- pr. mnd.

 

Drop-in

Pr. februar 2021 selger vi ikke drop-in pga. korona situasjonen. Dette for å beskytte våre faste medlemmer og ansatte, og ikke ønsker tilreisende i våre lokaler. Vi håper så klart at vi snart kan åpne opp for tilreisende og andre på drop-in.

Når vi er tilbake i en normal hverdag skal det bli mulig å kjøpe drop-in i døren med betaling via Vipps, uten å gå via resepsjonen.

 

Allerede klatremedlem?

Dette bør du med klatremedlemskap tenke på med betaling via avtalegiro.

Helårsmedlemskap 
 • Klatremedlemmer innenfor bindingstid per 1.mars 2021 vil automatisk overføres til nye medlemspriser etter at bindingstid er utgått.
 • Klatremedlemmer som ikke er innenfor bindingstid per 1.mars 2021 får nye medlemspriser på avtalegirotrekket 20.03.2021.
Aktivt avtalegirotrekk og beløpsgrense
 • Sett et høyt nok maksbeløp for medlemskapet per måned i nettbanken din, slik at du unngår å motta faktura per post med fakturagebyr på grunn av ny medlemspris.
Spørsmål kan sendes på e-post til:

post@idrettssenteret.no

VELKOMMEN TIL KLATRING HOS OSS 😊