Første gangs innlogging

Dersom du har registrert mobilnummeret ditt hos Idrettssenteret, velger du ″Ny bruker″. Her skriver du inn ditt mobilnummer - og du vil få tilsendt et passord direkte på SMS til din mobiltelefon. Dette passordet kan du selv bytte til det du vil fra ″Min side″.
Dersom mobilnummeret ditt ikke ligger registrert hos Idrettssenteret fra før, må du ta kontakt med senteret for å få lagt dette inn for deg. Etter at dette er gjort, kan du registrere deg på nytt.

Generelt

Du kan melde deg på gruppetime fra kl 21:00, 2 dager i forveien før timen starter med basis medlemskap og 6 dager i forveien med pluss medlemskap. Vi oppfordrer alle til å slette reservasjon av timen så tidlig som mulig dersom man av en eller annen grunn ikke kan møte på timen. Dette for å frigjøre plass til andre medlemmer. 

Seineste frist for å registrere oppmøte til timer er 10 minutter før timestart. Oppmøte til timer må gjøres på bookingskjermen i resepsjonsområdet. 

Viktig, du kan bli utestengt fra nettbokking

Dersom du ikke møter til 3 bestilte timer, blir du utestengt fra å kunne bestille via app eller nettet i 30 dager fra første utelatte time. Du vil kunne booke deg på timer nede på senteret ved ledig kapasitet på gruppetimen.

Du vil se hvor mange ikke-møtt prikker du har fra før når du bestiller timer på nettet/i app.

Innlogging

Du må være innlogget for å kunne reservere og slette timer. Klikk på ″Logg inn″ og skriv inn ditt mobilnummer og passord. Klikk deretter på de timene du ønsker å reservere.

Reservasjon av timer (Krever innlogging)

Øverst i venstre hjørne av timeplanen skal du finne navnet ditt -dette er en bekreftelse på at du er innlogget.
Litt nedenfor navnet ser du en valgboks -her kan du velge uke for reservasjonen.
Du får nå opp en timeplan der du vil finne timene du kan reservere. Selve reserveringen er enkel: Klikk i den hvite ″ballen″ i/ved siden av timen din. Det vil da dukke opp et bekreftelsesvindu der du klikker på ″Reserver″ eller ″Avbryt″. Her kan du også merke av om du vil ha tilsendt en sms-påminnelse slik at du ikke glemmer å møte opp. (NB: Timer som ikke har en hvit ″ball″ ved siden av seg, kan ikke reserveres -enten fordi de er fullbooket, at reservasjon ikke er mulig, eller fordi de er for langt frem i tid til at du får lov til å reservere).

Tilbake på reservasjonssiden kan du legge merke til at din reservasjon er avmerket ved siden av timen din. Du kan også se samtlige reservasjoner du har ved å velge linken ″Min side″.

Sletting av reservasjoner (Krever innlogging)

Klikk på den avmerkede ballen ved siden av timen din. Du får da opp et bekreftelsesvindu der du klikker på «Slett» eller «Avbryt». NB! Det er viktig at du sletter påmeldingen din dersom du ikke kan møte, slik at andre har anledning til å få din plass. Påmeldingen må slettes seinest 2 timer før timen starter.

Få oversikt over dine reservasjoner (Krever innlogging)

Velg linken «Min side» øverst på siden. Du får opp en side med informasjon; ditt brukernavn, navn og kundenummer. Gjeldende og tidligere reservasjoner listes opp. 

Bytt passord (Krever innlogging)

Velg linken «Min side» øverst på siden. Klikk på knappen «Skift passord». Skriv inn det gamle og det nye passordet (to ganger) og klikk på «Lagre». Passordet ditt er nå endret.

Glemt passord

Velg «Hent passord». Her skriver du inn ditt mobilnummer – og du vil få passordet tilsendt på SMS og e-post – gitt at disse mobil/e-post finnes hos treningssenteret.

Om ventelistesystemet

Du kan sette deg på venteliste på timer fra app/nettbookingen eller terminalen dersom timene allerede er fullbookede.

Når noen melder seg av og det blir ledig plass til deg, vil du få en sms om at du har fått plass på timen. Smsen om plass kan du motta inntil 10 minutter før timen starter. Du må møte opp på vanlig måte og bekrefte oppmøte på bookingskjermen før timen starter. Dersom du har fått plass på timen og ikke møter opp, vil du få en ikke-møtt prikk på timen.

Viktig!

Dersom du står på venteliste og ikke har fått plass må du møte på senteret og dra kortet ditt i terminalen senest 10 minutter før timen starter dersom du vil beholde «din plass i køen». Alle ventelisteplasser som ikke er bekreftet vil ellers falle vekk 10 minutter før timen starter.

10 minutter før timen frigjøres ALLE plasser som ennå ikke er bekreftet på bookingskjermen. Dermed vil de som fortsatt står på venteliste få de ledige plassene.

Rekkefølgen på din ventelisteplass bestemmes av når tid du opprinnelig satte deg på venteliste – det er ikke «først til mølla» når det er 10 minutter igjen – den som har stått lengst på venteliste får plass først.