Om medlemskap

Om medlemskap


Som medlem hos oss vil du få tilgang på utallige treningsmuligheter. Du kan delta på gruppetreningsaktiviteter i sal og på sykkel, og du kan trene i apparatsalen hvor vi har et stort utvalg av styrke- og kondisjonsutstyr. Variasjon er nøkkelen til å få fullt utbytte av ditt medlemskap.

Vi har forskjellige typer medlemskap for å dekke forskjellige individuelle behov og treningsmønstre. Ta derfor kontakt med oss for å sette opp en uforpliktende avtale, slik at vi sammen kan finne medlemskapstypen som passer best for deg.

 

Oppseiing

Heilårsmedlemskap og student/elevmedlemskap med avtalegiro har ein oppseiingstid på 1 månad frå den første i månadsskifte, etter at oppseiinga vert motteke på treningssenteret eller per e-post. Oppseiing må gjerast skriftleg per e-post eller ved direkte oppmøte på treningssenteret, då oppseiinga må kunne dokumenterast frå begge partar.

 

Frys

Heilårsmedlemskap og student/elevmedlemskap kan frysast. Basis-, ekspress- og klatremedlemmar kan frysast 1 månad gratis per kalenderår. Plussmedlemmar kan fryse medlemskapet 2 månadar per kalenderår. Ynskjer ein frys av medlemskapet utover dette vil ein bli belasta med 200 kr per frysmånad, som automatisk trekkast ved oppretta avtalegiro. Ved dokumentert sjukdom/skade/barselpermisjon og militærteneste kan medlemskapet frysast kostnadsfritt i perioden.

For oppseiing og frys av medlemskap: send mail til post@idrettssenteret.no eller møt opp i resesjonen hos Idrettssenteret AS.


Spenst Sogndal
Trolldalen 30
6856 Sogndal
Tlf. 46 82 18 25
E-post post@idrettssenteret.no

Levert av Spectra AS - Powered by Webon Personvern