Gruppetrening

Trening i sal


Trening i sal er gruppetreningstimer som ledes av instruktører. Her vil du finne allsidig, morsom og effektiv trening til musikk. Tradisjonelt sett har gruppetrening i sal vært synonymt med aerobic med vanskelige trinn og kombinasjoner. På Spenst vil du finne ut at det er så mye mer enn bare det. Du kan finne den rette timen for deg enten du er utrent og bare ønsker å komme i gang med treningen eller om du er i knallform og trenger en skikkelig utfordring.


Vi har tre saler for gruppetrening i tillegg til en sal for spinning. I løpet av august 2017 vil vi også kunne tilby en splitter ny sal i forbindelse med vår nye avdeling på kulturhuset. Vi tilbyr også egentrening i svømmehallen til Sogndal idrettshall en gang i uken.

Våre resepsjonister og PT´er kan hjelpe deg å finne sal-timene som passer best for deg. For nærmere beskrivelser klikk deg inn på timeplanen.


Sykkel i sal


Sykkel i sal er innendørssykling i grupper til inspirerende musikk. En instruktør tar deg og de andre med gjennom et ″terreng″ som er tilpasset ulike nivåer. Du bestemmer i stor grad selv hvor tungt du vil trå ved at du selv regulerer motstanden på sykkelen.

Våre resepsjonister og PT´er kan hjelpe deg å finne sal-timene som passer best for deg.

 

Ønsker du å leie sal? Egen saltime for din bedrift eller lignende? Send mail: ch@spenst.no


For nærmere beskrivelser klikk deg inn på timeplanen.


Spenst Sogndal
Trolldalen 30
6856 Sogndal
Tlf. 46 82 18 25
E-post post@idrettssenteret.no

Levert av Spectra AS - Powered by Webon Personvern