Gruppetrening

Trening i sal


Trening i sal er gruppetreningstimer som ledes av instruktører. Her vil du finne allsidig, morsom og effektiv trening til musikk. Tradisjonelt sett har gruppetrening i sal vært synonymt med aerobic med vanskelige trinn og kombinasjoner. På Spenst vil du finne ut at det er så mye mer enn bare det. Du kan finne den rette timen for deg enten du er utrent og bare ønsker å komme i gang med treningen eller om du er i knallform og trenger en skikkelig utfordring.


Vi har tre saler for gruppetrening i tillegg til en sal for spinning. I løpet av august 2017 vil vi også kunne tilby en splitter ny sal i forbindelse med vår nye avdeling på kulturhuset. Vi tilbyr også egentrening i svømmehallen til Sogndal idrettshall en gang i uken.

Våre resepsjonister og PT´er kan hjelpe deg å finne sal-timene som passer best for deg. For nærmere beskrivelser klikk deg inn på timeplanen.


Sykkel i sal


Sykkel i sal er innendørssykling i grupper til inspirerende musikk. En instruktør tar deg og de andre med gjennom et ″terreng″ som er tilpasset ulike nivåer. Du bestemmer i stor grad selv hvor tungt du vil trå ved at du selv regulerer motstanden på sykkelen.

Våre resepsjonister og PT´er kan hjelpe deg å finne sal-timene som passer best for deg.

 

Ønsker du å leie sal? Egen saltime for din bedrift eller lignende? Send mail: ch@spenst.no


For nærmere beskrivelser klikk deg inn på timeplanen.


Bookingregler gruppetrening


Booking/avbestilling

 

  • Klikk på "book time" om du ynskjer å booke. I feltet ved sidan av står antal ledige plassar på timen. 
  • Viss timen er foolbooka vil det stå "venteliste" og i feltet ved sidan vil det stå antal deltakare på venteliste. Klikk på "venteliste " om du vil setje deg på venteliste. 
  • Ved avbestilling av ein booka time på vår heimeside; trykk på "grøn hake" og "avbestill" inne på sjølve timeplanen eller trykk på "avbestill" på app. 
  • Avbestillingsfrist: 120 min før timen for å unngå "ikkje-møtt". Du kan framleis avbestille time etter 120 minutt, men da vil du få "ikkje møtt", dette gjeld også om du står på venteliste. 
  • NB! Hugs å bekreft forhåndsbooka time på bookingskjermane seinast 10 minutter før timen startar fo rå unngå "ikkje-møtt". Møter du ikkje eller kommer for seint vil din plass bli frigjort som drop-in og du får "ikkje møtt". 

Ventelsite 
 
  • Står du på venteliste vil du motta ein sms med beskjed viss du får plass. Du kan få beskjed om plass inntil 10 minutter før timestart. Har du framleis ikkje fått plass, kan du møte opp å registrere kortet 10 min før timestart for å stå på venteliste. Får du plass, hugs å bekrefte timen på bookingskjermen. 

Online booking

 

Du kan book time "spenst" app eller vår heimeside www.sogndal.spenst.no. 

  • Basis- medlem kan booke time kl. 21.00 2 dager i forkant.
  • Pluss-medlem kan booke time kl 21.00 6 dager i forkant. 
  • Du kan booke time online inntil 30 minutter før timen startar,
  • Ved 3 eller fleire "ikkje-møtt" innan 30 dagar vil du ikkje kunne nytte online booking i denne peridoen. Kvar "ikkje-møtt" varar i 30 dagar før den slettast. Du kan eventuelt betale "ikkje-møtt"-avgift i resepsjonen, 100 kr per prikk. 

Spenst Sogndal
Trolldalen 30
6856 Sogndal
Tlf. 46 82 18 25
E-post post@idrettssenteret.no

Levert av Spectra AS - Powered by Webon Personvern