Medlemsinformasjon

Medlemsinformasjon

Kjære medlem. Det er med stor glede at vi endelig har fått en dato for gjenåpning av lokalene våre, som er den 15. juni!


Vi setter enorm pris på støtten vi har mottatt, i form av gode ord. Ikke minst vil vi takke alle som har latt medlemsavgiften gå som normalt i påvente av at vi åpner lokalene våre igjen.


Vi har mottatt kontantstøtte for de faste kostnadene, men denne dekker i liten grad våre faste utgifter. Derfor er all støtte som vi mottar med på å gi oss mulighet til å komme oss gjennom nedstengingen.


Vi forstår at du lurer på hva som skjer med ditt medlemskap fra vi ble stengt den 12.mars og månedene framover. Den 25. mars ble det sendt ut informasjon om medlemsvalg, til medlemmer som har gitt oss sitt samtykke til å motta informasjon. Medlemsinformasjonen ble også oppdatert og lagt ut på våre sosiale medium og nettside, slik at den har vært tilgengelig for alle medlemmer. Dersom du allerede har registrert ditt medlemsvalg, viderefører vi din registrering til lokalene våre åpner igjen. Har du kontantmedlemskap eller klippekort, så forlenger vi treningsperioden vi har holdt stengt for ditt medlemskap.
_____________________________________

Vi starter med gruppetimer ute, MED utstyr
Myndighetene har gitt oss mulighet til å starte med gruppetimer med inntil 20 deltakere. Hver uke vil det bli lagt ut ny timeplan, frem til vi åpner lokalene våre igjen. Er pågang for deltakelse på timene stor, vil vi utvide tilbudet slik at flest mulig får plass. Du kan enkelt booke time via vår hjemmeside eller via Spenst-app. Har du fryst medlemskapet ditt, men ønsker å delta på gruppetimer? Ta kontakt via mail for å aktivere medlemskapet igjen. Les mer om retningslinjer for utetrening i link nedenfor.


Online Trening med våre egne instruktører, via Zoom!
Hver uke har vi satt opp Online Treninger med våre egne instruktører. Online Treninger blir gjennomført i lukket gruppetime via Zoom. Du får tilsendt møte-ID og passord før timestart. Booking som normalt via vår hjemmeside eller Spenst-app. Les mer om Online Trening i link nedenfor.


GRATIS online-trening i samarbeid med FortGjort og LesMills
Dette har vært et godt tilbud, og vi har glede av å informere om at våre leverandører har videreført denne tjenesten for oss også for juni måned. Samarbeidet med FortGjort og LesMills gir deg som medlem i Spenst en unik GRATIS tilgang til over 800 treningsøkter. Fram til 1. juli kan du trene GRATIS gjennom ditt medlemskap. Du kan enkelt komme i gang ved å trykke på lenkene nedenfor til LesMills og FortGjort.


Treningstilbudene, samt utetimer er kun for aktive medlemmer.


Linker for mer informasjon om:
• TIMEPLAN

• ONLINE TRENING VIA ZOOM
• LESMILLS
• FORTGJORT
• SPREK UTETIMER

 

Vi holder deg oppdatert via våre sosiale medium og hjemmesiden vår. Følg oss gjerne på Instagram @idrettssenteretas og på Facebook.


For spørsmål, ta kontakt med oss på mail: post@idrettssenteret.no


Tusen takk for at du vil være med oss.

Sportslig hilsen alle oss på
Idrettssenteret<< Tilbake
Spenst Sogndal
Trolldalen 30
6856 Sogndal
Tlf. 46 82 18 25
E-post post@idrettssenteret.no

Levert av Spectra AS - Powered by Webon Personvern