OPPDATERING I STENGEPERIODEN

OPPDATERING I STENGEPERIODEN

Vi forstår godt at flere har spørsmål om medlemskap og hva som skjer fremover. Vårt hovedfokus er å ivareta deg som medlem og våre fantastiske ansatte.


I tiden fremover håper vi at du vil være en del av oss, også etter at denne krisen er over. Vi har stor forståelse for at perioden vi er oppe i skaper usikkerhet om egen økonomi. Flere har henvendt seg med ønsker om frysing av medlemskap, men vi ber om støtte fra dere som har mulighet til å la medlemskapet gå, uten å sette det på pause eller å si opp.


Trekket 20.03. som er for trening i april vil gå som normalt. Vi vil kompensere for stengeperioden og samarbeider derfor med bransjen og Spenst-familien om å finne bærekraftige og gode løsninger. Vi håper derfor at du beholder medlemskapet og benytter deg av tilbudet om online trening fremover til vi får lov å åpne våre lokaler igjen.

Dersom du har spørsmål i tiden fremover, oppfordrer vi deg til å kontakte oss på post@idrettssenteret.no. Til deg som allerede har kommet med henvendelser, vi jobber med å svare fortløpende! 😊

Støtten du viser oss varmer i denne tiden.
Tusen takk for at du viser forståelse. Dette betyr utrolig mye! ❤️

Sportslig hilsen
Idrettssenteret AS<< Tilbake
Spenst Sogndal
Trolldalen 30
6856 Sogndal
Tlf. 46 82 18 25
E-post post@idrettssenteret.no

Levert av Spectra AS - Powered by Webon Personvern