KJÆRE ALLE MEDLEMMER

KJÆRE ALLE MEDLEMMER

Kjære medlem!
Nå står vi i en situasjon som krever mye av hver enkelt av oss. De neste ukene blir annerledes enn det vi hadde tenkt oss for bare noen dager siden. Som kjent er Idrettssenteret på Campus Sogndal, Spenst Sogndal avdeling Kulturhuset og Sogndal Klatresenter i Sognahallen, pålagt å holde stengt fram til 26.mars.

Myndighetene oppfordrer den norske befolkning til å delta i den største dugnaden noensinne. Vi setter stor pris på alle medlemmer som viser godvilje og støtter oss i denne vanskelige situasjonen, selv om man ikke kan benytte lokalene i nærmeste framtid.

For oss er det viktig å jobbe for at våre medlemmer får et like godt tilbud å komme tilbake til når denne krisen er over. Vi må sikre at våre medarbeidere igjen er på jobb for å levere gode tjenester, spre treningsglede på våre sentre og bidra til at du som medlem får gode treningsopplevelser hos oss.

Vi jobber med å utarbeide gode løsninger knyttet til allerede fakturerte og innbetalt medlemsavgift i stengeperioden. Dette vil vi presentere tidlig neste uke. Til deg som allerede har henvendt deg til oss, vil vi svare deg så snart vi har løsninger klart.

Det er viktig for oss å kunne tilby alternativ trening og treningskonsept i stengeperioden. Vi jobber derfor med ulike treningstilbud over nett som du som medlem får tilgang til tidlig neste uke.

Allerede fra i morgen deler vi treningsvideo for inspirasjon til å holde treningen i gang. Følg med på vår hjemmeside og Facebook-side i tiden som kommer.

Den viktigste jobben er at du holder deg frisk og følger retningslinjer for å unngå smittespredning.

Tusen takk for støtten du viser i denne utfordrende situasjonen.

Med sportslig hilsen
Idrettssenteret AS<< Tilbake
Spenst Sogndal
Trolldalen 30
6856 Sogndal
Tlf. 46 82 18 25
E-post post@idrettssenteret.no

Levert av Spectra AS - Powered by Webon Personvern