Makspulstest

Makspulstest

Er du interessert i å finne ut hva din makspuls er? Bli med Silje og test din makspuls slik at du får mer utbytte av treningen din, onsdag 20. mars, kl. 17. 45.


Ved å vite makspulsen kan du bruke denne som veiledning til hvor mange pulsslag du bør ligge på i de ulike intensitetssonene under trening. Dette pleier å bli referert til som % av makspuls, og selv om prosenttallet er likt for alle, f.eks 80% av makspuls, vil pulstallet være individuelt. Nå har du mulighet til å finne din makspuls som du kan bruke for å ligge i rett intensitet. Dette vil du kunne dra god nytte av i din trening. Testen vil bli utført på spinning sykkel med vår instruktør, Silje Skuset.

 

MAKSPULSTEST PROGRAM

Kl. 17.45 – 18.00  Info og utregning av makspuls. Beregne de ulike prosentene av makspuls som man forholder seg til under testen.
Kl. 18.00 – 18.20  Oppvarming
Kl. 18.20 –18.50  Testens hoveddel inneholder 3 lengre intervaller med gradvis økende intensitet og med aktiv innhenting i mellom. Etterfølgende kommer selve testens 3 korte intervaller med aktiv innhenting hvor du skal finne din makspuls i siste intervall.
Kl. 18.50 -19.05  Nedtrapping og oppsummering
Kl. 19.05-19.15  Mulighet for å stille spørsmål

 

Noen viktige elementer å ta med seg før testen er:

• Sørg for en god natt søvn
• Spis og drikk normalt og godt i løpet av dagen testen skal tas
• Vær i form, godt uthvilt og kjenn etter hvordan kroppen føles
• Forbered deg mentalt til testen, og bestem deg for å gi alt du har!
• Ikke vær redd for å bli sliten, det skal føles tungt de siste minuttene
• Sørg for å ha spinningsko eller gode joggesko, treningstøy du er bekvem i og som ikke påvirker utføringen av aktiviteten
Ha med pulsklokke og pulsbelte + telefon eller kalkulator til utregning. Det vil også være mulighet for utlån av pulsklokke og pulsbelte til deg som ikke har.

 

Makspulstesten bookes som en vanlig gruppetime. VEL MØTT!:-)<< Tilbake
Spenst Sogndal
Trolldalen 30
6856 Sogndal
Tlf. 57 62 90 00
Faks 57 62 90 01
E-post post@idrettssenteret.no

Levert av Spectra AS - Powered by Webon Personvern