Våre medlemskap

Våre medlemskap:

Velkommen til Idrettssenteret avd. Campus og Spenst Sogndal avd. Kulturhuset

Idrettssenteret AS er det største treningssenteret i Sogn og Fjordane. Vårt mål er skape det beste treningsmiljøet til deg. Hjå oss får dei største fasilitetane, det nyaste og råaste innan trening. Vi har medlemmar frå 13-90 år. Vår filosofi er TRENING FOR ALLE. Saman med dei andre Spenst sentra i fylket er vi en betydeleg folkehelseaktør og leverandør av trening i Sogn og Fjordane.

Som medlem hjå Idrettssenteret eller Spenst Sogndal får du eit breidt utval av gruppetreningskonsept og premium treningsutstyr, funksjonell trening og fasiliteter. I tillegg får du tilgang til våre personlege trenare og tilsette som har høg kompetanse på trening og helse.

Våre fire medlemskap

Pluss: For deg som vil ha det beste treningstilbodet. Medlemskapet gir deg som medlem størst bredde og variasjon. 

Basis: For deg som ynskjer vårt gode treningstilbud på vårt hovudsenter på Fosshaugane Campus, men med litt mindre fordeler enn Pluss-medlemskap. Basis-medlemskap er det medlemstilbodet som tidligare har vore Idrettssenteret sitt medlkemskap, men nå med fleire fordelar.

Ekspress: For deg som ynskjer å ha tilgong til Spenst Sogndal avdeling kulturhuset til ein lav pris. 

Klatremedlemskap: For deg som ynskjer å kun ha tilgang til Sogndal klatresenter. Det vil sei både dagens klatreveggar, buldrevegg, og det nye buldresenteret når det er bygd ferdig.

NB! Alle medlemskap kan kjøpast på nett eller på Idrettssenteret avd. Campus. Hvis du ikkje har medlemskort må det kjøpast i resepsjonen på Idrettssenteret!

Slik blir du medlem

Det er enkelt å bli medlem via internett.
Velg det medlemskapet som passar best for deg, og klikk på VELG for å gå vidare.
Når du har valgt medlemskap, fyll ut person- og bankkontoopplysningar for å fullføre kjøpet. Dersom du ikkje har treningskort, kjem dette i tillegg. Hentast og betalast i resepsjonen på Idrettssenteret.

Ved kortidsmedlemskap som drop-in vekeskort, 1-3 mnd, ta kontakt med resepsjonen på Idrettssenteret avd. Campus.

Spenst Sogndal
Trolldalen 30
6856 Sogndal
Tlf. 46 82 18 25
E-post post@idrettssenteret.no

Levert av Spectra AS - Powered by Webon Personvern