Våre medlemskap

Våre medlemskap:

Velkommen til Idrettssenteret avd. Campus og Spenst Sogndal avd. Kulturhuset

Idrettssenteret AS er det største treningssenteret i Sogn og Fjordane. Vårt mål er skape det beste treningsmiljøet til deg. Hjå oss får dei største fasilitetane, det nyaste og råaste innan trening. Vi har medlemmar frå 13-90 år. Vår filosofi er TRENING FOR ALLE. Saman med dei andre Spenst sentra i fylket er vi en betydeleg folkehelseaktør og leverandør av trening i Sogn og Fjordane.

Som medlem hjå Idrettssenteret eller Spenst Sogndal får du eit breidt utval av gruppetreningskonsept og premium treningsutstyr, funksjonell trening og fasiliteter. I tillegg får du tilgang til våre personlege trenare og tilsette som har høg kompetanse på trening og helse.

Våre fire medlemskap

Pluss: For deg som vil ha det beste treningstilbodet. Medlemskapet gir deg som medlem størst bredde og variasjon. 

Basis: For deg som ynskjer vårt gode treningstilbud på vårt hovudsenter på Fosshaugane Campus, men med litt mindre fordeler enn Pluss-medlemskap. Basis-medlemskap er det medlemstilbodet som tidligare har vore Idrettssenteret sitt medlkemskap, men nå med fleire fordelar.

Ekspress: For deg som ynskjer å ha tilgong til Spenst Sogndal avdeling kulturhuset til ein lav pris. 

Klatremedlemskap: For deg som ynskjer å kun ha tilgang til Sogndal klatresenter. Det vil sei både klatreveggar og buldrevegg i Sognahallen, og det nye buldresenteret.

NB! Alle medlemskap kan kjøpast på nett eller på Idrettssenteret avd. Campus. Hvis du ikkje har medlemskort må det kjøpast i resepsjonen på Idrettssenteret!

Slik blir du medlem

Det er enkelt å bli medlem via internett.
Velg det medlemskapet som passar best for deg, og klikk på VELG for å gå vidare.
Når du har valgt medlemskap, fyll ut person- og bankkontoopplysningar for å fullføre kjøpet. Dersom du ikkje har treningskort, kjem dette i tillegg. Hentast og betalast i resepsjonen på Idrettssenteret.

Ved kortidsmedlemskap som drop-in vekeskort, 1-3 mnd, ta kontakt med resepsjonen på Idrettssenteret avd. Campus.

Spenst Sogndal
Trolldalen 30
6856 Sogndal
Tlf. 46 82 18 25
E-post post@idrettssenteret.no

Levert av Spectra AS - Powered by Webon Personvern