Våre medlemskap

Våre medlemskap:

Velkommen til SPENST Sogndal avd. Idrettssenteret og avd. Kulturhuset

Spenst Sogndal er det største treningssenteret i Sogn og Fjordane. Vårt mål er skape det beste treningsmiljøet til deg. Hjå oss får dei største fasilitetane, det nyaste og råaste innan trening. Vi har medlemmar frå 10-90 år. Vår filosofi er TRENING FOR ALLE. Saman med dei andre Spenst sentra i fylket er vi en betydeleg folkehelseaktør og leverandør av trening i Sogn og Fjordane.

Som medlem hjå Spenst Sogndal får du eit breidt utval av gruppetreningskonsept og premium treningsutstyr, funksjonell trening og fasiliteter. I tillegg får du tilgang til våre personlege trenare og tilsette som har høg kompetanse på trening og helse.

Våre tre medlemskap

Spenst Pluss: For deg som vil ha det beste treningstilbodet. Medlemskapet gir deg som medlem størst bredde og variasjon. 

Spenst Basis: For deg som ynskjer vårt gode treningstilbud på vårt hovudsenter på Fosshaugane Campus, men med litt mindre fordeler enn Spenst Pluss. Spenst basis er det medlemstilbodet som tidligare har vore idrettssenteret sitt medlkemskap, men nå med fleire fordelar.

Spenst ekspress: For deg som ynskjer å ha tilgong til Spenst Sogndal avdeling kulturhuset og Sogndal klatresenter til ein lav pris. 

NB Alle medlemskap må kjøpast på Spenst Idrettssenteret avdelig Fosshaugane Campus! Hvis du ikkje har medlemskort kjøpast dette her!

Slik blir du medlem

Det er enkelt å bli medlem ved Spenst Sogndal via internett.
Velg det medlemskapet som passar best for deg, og klikk på VELG for å gå vidare.
Når du har valgt medlemskap, fyll ut person- og bankkontoopplysningar for å fullføre kjøpet :)
Ved kortidsmedlemskap som ukeskort, drop-in, 1-3 mnd, ta kontakt med resepsjonen.

Spenst Sogndal
Trolldalen 30
6856 Sogndal
Tlf. 57 62 90 00
Faks 57 62 90 01
E-post post@idrettssenteret.no

Levert av Spectra AS - Powered by Webon Personvern